DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15182

Название: Особливості технології виробництва кисломолочних продуктів в умовах АТ «Житомирський маслозавод»
Другие названия: Peculiarities of the production technology of fermented milk products under the conditions of JSC Zhytomyr Maslozavod
Авторы: Чиж, Ю. В.
Chyzh, Yu.
Ключевые слова: закваски
sourdough
кефір
kefir
сметана
sour cream
технологія
technology
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Чиж Ю. В. Особливості технології виробництва кисломолочних продуктів в умовах АТ «Житомирський маслозавод» : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ковальчук Т. І. – Житомир, 2023. – 34 с.
Аннотация: Кисломолочні продукти - це категорія харчових продуктів, які отримують в результаті молочної ферментації, тобто дії бактерій на молочні продукти. Цей процес призводить до утворення молочної кислоти, яка впливає на смак, текстуру і корисні властивості продукту. Кисломолочні продукти мають ряд корисних властивостей для організму людини. Кисломолочні продукти, такі як йогурт чи кефір, містять корисні бактерії, відомі як пробіотики. Ці бактерії сприяють здоров'ю кишкової флори і можуть поліпшити травлення та імунну систему. Загалом, в результаті всіх досліджень ми виявили, що досліджені нами продукти є корисними та безпечними для споживання.
Fermented milk products have a number of useful properties for the human body. Fermented milk products, such as yogurt or kefir, contain beneficial bacteria known as probiotics. These bacteria promote healthy gut flora and can improve digestion and the immune system. Overall, as a result of all the research, we have found the products we have tested to be beneficial and safe to consume.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15182
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Chizh_YuV_KR_204_2023.pdf915,39 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет