DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15191

Название: Оцінка технології виробництва продукції птахівництва в умовах СТОВ «Птахокомплекс «Коробівський» Черкаської області
Другие названия: Evaluation of the production technology of poultry products in the conditions of the agricultural company «Poultry Factory «Korobivskyi» of Cherkasy region
Авторы: Бежовець, М. О
Bezhovets, M.
Ключевые слова: технологія
technology
породи і кроси качок
breeds and crosses of ducks
виробництво м’яса
meat production
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Бежовець М. О. Оцінка технології виробництва продукції птахівництва в умовах СТОВ «Птахокомплекс «Коробівський» Черкаської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр А. Л. – Житомир, 2023. – 29 с.
Аннотация: При виконанні кваліфікаційної роботи проведено оцінку технології виробництва продукції качківництва в одному з найкращих підприємств з виробництва м’яса качок в Україні. Для рентабельного ведення цієї галузі птахівництва необхідно дотримуватись чіткості виконання усіх виробничих процесів від вирощування батьківського стада, виробництва інкубаційних яєць, вирощування птиці з її подальшим забоєм і пакуванням продукції з метою наступної реалізації у торгівельні мережі.
During the performance of the qualification work, an evaluation of the production technology of duck products was carried out in one of the best enterprises for the production of duck meat in Ukraine. For the profitable management of this branch of poultry farming, it is necessary to observe the clarity of the execution of all production processes from the breeding of the parent flock, the production of hatching eggs the breeding of poultry with its subsequent slaughter and packaging of products for the purpose of subsequent sale in trade networks.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15191
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Bezhovets_MO_KR_204_2023.pdf1,49 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет