DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15196

Название: Вплив нутріселу та монокальцій фосфату на молочну продуктивність та їх інтер'єрні показники
Другие названия: The effect of Nutrisel and monocalcium phosphate on milk productivity and their internal parameters
Авторы: Довгій, М. Ю.
Dovgyi, M.
Ключевые слова: кров
blood
білок
protein
мінеральні речовини
minerals
амінокислоти
amino acids
селен
selenium
нутрісел
Nutrisel
інтер҆єр
interior
монокальцій фосфат
monocalcium phosphate
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Довгій М. Ю. Вплив нутріселу та монокальцій фосфату на молочну продуктивність та їх інтер’єрні показники : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ткачук В. П. – Житомир, 2023. – 24 с.
Аннотация: Щоденне використання комплексу мінеральних речовин розрахований згідно інструкції упродовж 30-ти діб. CuSo4-мг, ZnSo4-1700мг, MnSo4-1300мг, CoCl2-30мг, Kj-15 мг та мультивітамінної добавки з амінокислотами Е селеном «Нутріселу» в воді 2г на добу, на голову, в раціоні лактуючих корів, дозволило підвищити молочну продуктивність на 4,7%, якість молока, вміст жиру, білка і відновити фізіологічні обмінні процеси у організмі тварин про що свідчать їх інтер’єрі показники.
The daily use of the complex of mineral substances is calculated according to the instructions for 30 days. CuSo4 – 40 mg, ZnSo4 – 1700 mg, MnSo4 – 1300 mg, CoCl2 – 30 mg, KI – 15 mg and multivitamin supplement with aminoacids E selenium «Nutrisel» in water 2 g per day, per head, in the diet of lactating cows, allowed to increase milk productivity by 4,7%, the quality of milk, the content of fat, protein and to restore the physiological metabolic processes in the body of animals, as evidenced by their interior indicators.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15196
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Dovgiy_MYu_KR_204_2023.pdf891,4 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет