DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15198

Название: Оцінка технології виробництва продукції тваринництва в умовах ПАП «Агропродсервіс» Тернопільського району Тернопільської області
Другие названия: Evaluation of the production technology of animal husbandry products in the conditions of PAE «Agroprodservice» of Ternopil district of Ternopil region
Авторы: Казьміровський, О. І.
Kazmirovskyi, O.
Ключевые слова: технологічні параметри
technological parameters
продуктивні ознаки
productive characteristics
велика рогата худоба
cattle
свині
pigs
кури
chickens
індики
turkeys
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Казьміровський О. І. Оцінка технології виробництва продукції тваринництва в умовах ПАП «Агропродсервіс» Тернопільського району Тернопільської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ткачук В. П. – Житомир, 2023. – 27 с.
Аннотация: У роботі подано результати оцінки технології виробництва продукції тваринництва за її видами: скотарства, свинарства, птахівництва та основних ознак продуктивності сільськогосподарських тварин. Встановлені технологічні параметри виробничих процесів та показники продуктивних ознак доцільно враховувати задля забезпечення високої економічної ефективності виробництва продукції тваринництва.
The work presents the results of the assessment of the production technology of animal husbandry products by its types: cattle breeding, pig breeding, poultry breeding and the main characteristics of the productivity of agricultural animals. It is advisable to take into account the established technological parameters of production processes and indicators of productive characteristics in order to ensure high economic efficiency of the production of animal husbandry products.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15198
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Kazmirovskyi_OI_KR_204_2023.pdf2,87 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет