DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
207 – Водні біоресурси та аквакультура >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15386

Название: Особливості біотехніки вирощування товарної риби підвищеної маси в умовах ФОП «Хоменко Євгена Ігорівна» Житомирської області
Другие названия: Peculiarities of biotechniques for growing marketable fish of increased mass in the conditions of the FOP "Yevgena Ihorivna Khomenko" of the Zhytomyr region
Авторы: Демічева, О. В.
Demicheva, O.
Ключевые слова: трирічна система
three-year system
короп
carp
білий амур
white cupid
білий товстолобик
white carp
інтенсивна технологія
intensive technology
продуктивність риби
fish productivity
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Демічева О. В. Особливості біотехніки вирощування товарної риби підвищеної маси в умовах ФОП «Хоменко Євгена Ігорівна» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 207 «Водні біоресурси та аквакультура» / Поліський нац. ун-т, каф. Біоресурсів, аквакультури та природничих наук ; наук. кер. М. В. Слюсар. – Житомир : Поліський нац. ун-т, 2024. - 32 с.
Аннотация: В роботі розглянуто питання щодо використання рекомендацій по вирощуванню товарної риби підвищеної маси, які були розроблені у Поліському національному університеті. Матеріалом для роботи слугувала товарна риба з ФОП «Хоменко Євгена Ігорівна» Житомирської області. В роботі описані особливості коропа, білого товстолобика та білого амура. Наведено відомості щодо темпів зростання досліджуваної риби. Описано основні технології вирощування товарної риби.
The paper considers the issue of using the recommendations for growing marketable fish of increased mass, which were developed at the Polis National University. The material for the work was commercial fish from the FOP "Yevgena Ihorivna Khomenko" of the Zhytomyr region. The work describes the features of carp, white carp and white grass carp. Information on the growth rate of the studied fish is provided. The main technologies of commercial fish cultivation are described.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15386
Располагается в коллекциях:207 – Водні біоресурси та аквакультура

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Demicheva _O_KR_207_2024.pdf807,92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет