Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
076 – Підприємництво, торгівля та біржова діяльність >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15395
|
Название: | Управління конкурентоспроможністю підприємницьких структур |
Другие названия: | Management of the competitiveness of business structures |
Авторы: | Вдовиченко, Д. А. Vdovichenko, D. |
Ключевые слова: | конкуренція competition конкурентоспроможність підприємств enterprise competitiveness оптимізація витрат cost optimization ефективність efficiency послуги services забезпечення розвитку підприємства ensuring enterprise development |
Дата публикации: | Дек-2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Вдовиченко Д. А. Управління конкурентоспроможністю підприємницьких структур : кваліфікаційна робота : спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / Поліський нац. ун-т, каф. економіки, підприємництва та туризму ; наук. кер. Кільніцька О. С. – Житомир, 2023. – 39 с. |
Аннотация: | У першому розділі роботи розкриваються теоретичні основи оцінки конкурентоспроможності продукції підприємства. У другій частині оцінюються параметри конкурентоспроможності продукції АТ «Житомирський маслозавод», а саме: аналізуються сучасні тенденції розвитку ринку продукції переробки молока, аналізується організаційно-правова характеристика ринку продукції переробки молока. Молокопереробне підприємство як комерційний суб’єкт, аналіз економічної діяльності підприємства та оцінка рівня конкурентоспроможності АТ «Житомирський маслозавод». In the first section of the work, the theoretical foundations of assessing the competitiveness of the company’s products are revealed. In the second part, the parameters of the competitiveness of the products of JSC «Zhytomyr Maslozavod» are evaluated, namely: the current trends in the development of the milk processing products market are analyzed, the organizational and legal characteristics of the milk processing products market are analyzed. Milk processing enterprise as a commercial entity, analysis of the enterprise’s economic activity and assessment of the level of competitiveness of JSC «Zhytomyr Maslozavod». |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15395 |
Располагается в коллекциях: | 076 – Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|