DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
076 – Підприємництво, торгівля та біржова діяльність >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15395

Название: Управління конкурентоспроможністю підприємницьких структур
Другие названия: Management of the competitiveness of business structures
Авторы: Вдовиченко, Д. А.
Vdovichenko, D.
Ключевые слова: конкуренція
competition
конкурентоспроможність підприємств
enterprise competitiveness
оптимізація витрат
cost optimization
ефективність
efficiency
послуги
services
забезпечення розвитку підприємства
ensuring enterprise development
Дата публикации: Дек-2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Вдовиченко Д. А. Управління конкурентоспроможністю підприємницьких структур : кваліфікаційна робота : спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / Поліський нац. ун-т, каф. економіки, підприємництва та туризму ; наук. кер. Кільніцька О. С. – Житомир, 2023. – 39 с.
Аннотация: У першому розділі роботи розкриваються теоретичні основи оцінки конкурентоспроможності продукції підприємства. У другій частині оцінюються параметри конкурентоспроможності продукції АТ «Житомирський маслозавод», а саме: аналізуються сучасні тенденції розвитку ринку продукції переробки молока, аналізується організаційно-правова характеристика ринку продукції переробки молока. Молокопереробне підприємство як комерційний суб’єкт, аналіз економічної діяльності підприємства та оцінка рівня конкурентоспроможності АТ «Житомирський маслозавод».
In the first section of the work, the theoretical foundations of assessing the competitiveness of the company’s products are revealed. In the second part, the parameters of the competitiveness of the products of JSC «Zhytomyr Maslozavod» are evaluated, namely: the current trends in the development of the milk processing products market are analyzed, the organizational and legal characteristics of the milk processing products market are analyzed. Milk processing enterprise as a commercial entity, analysis of the enterprise’s economic activity and assessment of the level of competitiveness of JSC «Zhytomyr Maslozavod».
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15395
Располагается в коллекциях:076 – Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Vdovichenko_DA_KR_076_2023.pdf548,04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет