DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
051 – Економіка >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15733

Название: Підвищення ефективності використання трудового потенціалу АТ «Житомирські ласощі»
Другие названия: Increasing the efficiency of using the labor potential of Zhytomyr Lasoshchi JSC
Авторы: Кашицька, А. Є.
Kashytska, A.
Ключевые слова: персонал
personnel
трудовий потенціал
labor potential
трудові ресурси
labor resources
використання трудового потенціалу
use of labor potential
продуктивність праці
labor productivity
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Кашицька А. Є. Підвищення ефективності використання трудового потенціалу АТ «Житомирські ласощі» : кваліфікаційна робота : спец. 051 «Економіка» / Поліський нац. ун-т, каф. економіки, підприємництва та туризму ; наук. кер. Ткачук В. І. – Житомир, 2024. – 33 с.
Аннотация: У роботі досліджено теоретико-методологічні теоретико-методичні засади формування та використання трудового потенціалу підприємства. Представлено дослідження сучасного стану формування та використання трудового потенціалу на підприємстві. Розроблено напрями підвищення ефективності використання трудового потенціалу на підприємстві.
The theoretical and methodological principles of the formation and use of the labor potential of the enterprise are investigated in the work. The study of the current state of formation and use of labor potential at the enterprise is presented. Directions for increasing the efficiency of the use of labor potential at the enterprise have been developed.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15733
Располагается в коллекциях:051 – Економіка

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Kashytska_АЕ_KR_E_2024.pdf590,21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет