DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
208 – Агроінженерія >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15877

Название: Удосконалення технологічного процесу переробки бобів сої з розробкою пристрою для подрібнення
Другие названия: Improvement of the technological process of soybean processing with the development of a grinding device
Авторы: Кравчук, С. В.
Kravchuk, S.
Ключевые слова: соя
soybeans
переробка
processing
подрібнення
grinding
пристрій
device
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Кравчук С. В. Удосконалення технологічного процесу переробки бобів сої з розробкою пристрою для подрібнення : кваліфікаційна робота : спец. 208 «Агроінженерія» / Поліський нац. ун-т, каф. агроінженерії та технічного сервісу ; наук. кер. Дерев’янко Д. А. – Житомир, 2024. – 41 с.
Аннотация: У роботі використовуються методи системного аналізу, інженерних розрахунків, експериментальних досліджень та математичного моделювання. Застосування цих методів дозволяє об'єктивно оцінити переваги нового пристрою і його вплив на ефективність всього технологічного процесу. Впровадження нового пристрою для подрібнення бобів сої сприятиме підвищенню конкурентоспроможності підприємств, що займаються переробкою сої, шляхом зниження виробничих витрат та підвищення якості продукції. Це також може позитивно вплинути на розвиток аграрного сектору та забезпечення продовольчої безпеки. Реалізація даного проекту сприятиме вдосконаленню технологічного процесу переробки соєвих бобів, що в свою чергу підвищить ефективність та економічну вигоду виробництва, забезпечить вищу якість продукції та знизить енергозатрати.
This work uses methods of system analysis, engineering calculations, experimental research, and mathematical modeling. The application of these methods makes it possible to objectively assess the advantages of the new device and its impact on the efficiency of the entire technological process. The introduction of a new soybean grinder will help to increase the competitiveness of soybean processing companies by reducing production costs and improving product quality. This may also have a positive impact on the development of the agricultural sector and food security. The implementation of this project will contribute to the improvement of the technological process of soybean processing, which in turn will increase the efficiency and economic benefits of production, ensure higher product quality and reduce energy costs.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15877
Располагается в коллекциях:208 – Агроінженерія

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Kravchyk_SV_KR_208_2024.pdf1,38 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет