Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
242 – Туризм >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15886
|
Название: | Розвиток ресторанного бізнесу в умовах глобальних викликів |
Другие названия: | Development of the restaurant business in conditions of global challenges |
Авторы: | Василенко, А. Д. Vasylenko, A. |
Ключевые слова: | ресторанне господарство restaurant business глобальні виклики global challenges адаптація adaptation інновації innovation |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Василенко А. Д. Розвиток ресторанного бізнесу в умовах глобальних викликів : кваліфікаційна робота : спец. 242 «Туризм» / Поліський нац. ун-т, каф. економіки, підприємництва та туризму ; наук. кер. Чернишова Т. М. – Житомир, 2024. – 41 с. |
Аннотация: | Робота присвячена вивченню та аналізу розвитку ресторанного бізнесу в умовах сучасних глобальних викликів. В роботі досліджуються основні тенденції та перспективи розвитку ресторанної індустрії в контексті глобальних економічних, соціокультурних та екологічних тенденцій. Особлива увага приділяється впливу таких факторів, як зміни в споживчих уподобаннях, конкуренція на ринку, зміни в законодавстві, а також вплив пандемії COVID-19 та стану війни на ресторанний бізнес. Аналізуються кращі практики управління, маркетингові стратегії та технологічні інновації, спрямовані на підвищення ефективності та конкурентоспроможності ресторанного бізнесу в глобальному контексті. Робота має на меті зробити висновки та запропонувати рекомендації щодо подальшого розвитку ресторанної галузі в умовах викликів сучасності. The work is devoted to the study and analysis of the development of the restaurant business in the conditions of modern global challenges. The work examines the main trends and prospects for the development of the restaurant industry in the context of global economic, socio-cultural and environmental trends. Special attention is paid to the impact of factors such as changes in consumer preferences, market competition, changes in legislation, as well as the impact of the COVID-19 pandemic and the state of war on the restaurant business. Best management practices, marketing strategies and technological innovations aimed at increasing the efficiency and competitiveness of the restaurant business in a global context are analyzed. The work aims to draw conclusions and offer recommendations regarding the further development of the restaurant industry in the face of modern challenges. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15886 |
Располагается в коллекциях: | 242 – Туризм
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|