Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
242 – Туризм >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15890
|
Название: | Розвиток діяльності ресторанного господарства та забезпечення його конкурентоспроможності |
Другие названия: | Development of the restaurant industry and ensuring its competitiveness |
Авторы: | Когут, А. С. Kohut, A. |
Ключевые слова: | ресторанне господарство restaurant business конкурентоспроможність competitiveness організаційно-економічна характеристика organizational and economic characteristics система менеджменту management system перспективи розвитку development prospects |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Когут А. С. Розвиток діяльності ресторанного господарства та забезпечення його конкурентоспроможності : кваліфікаційна робота : спец. 242 «Туризм» / Поліський нац. ун-т, каф. економіки, підприємництва та туризму ; наук. кер. Тищенко С. В. – Житомир, 2024. – 59 с. |
Аннотация: | Розглянуто теоретичні засади та методичні підходи до вивчення діяльності ресторанного господарства та забезпечення його конкурентоспроможності. Проаналізовано особливості конкурентних переваг ресторанного господарства. Здійснено організаційно-економічну характеристику та аналіз системи менеджменту ресторанного закладу «Пантера». Проведена діагностика конкурентоспроможності ресторанного господарства з метою виявлення потенційних шляхів його оптимізації.
Запропоновано ряд рекомендацій для підвищення конкурентоспроможності та вдосконалення роботи ресторанного господарства. Визначено перспективи подальшого розвитку галузі на основі систематизації досліджень та вивчення сучасних трендів у галузі гостинності. The theoretical foundations and methodical approaches to the study of the restaurant industry and ensuring its competitiveness are considered. Peculiarities of the competitive advantages of the restaurant industry are analyzed. The organizational and economic characteristics and analysis of the management system of the restaurant «Pantera» were carried out. The diagnosis of the competitiveness of the restaurant industry was carried out in order to identify potential ways of its optimization.
A number of recommendations are offered for increasing competitiveness and improving the operation of the restaurant business. Prospects for the further development of the industry have been determined based on the systematization of research and the study of modern trends in the field of hospitality. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15890 |
Располагается в коллекциях: | 242 – Туризм
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|