DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15895

Название: Удосконалення технології виробництва натуральних сичужних сирів в умовах ТОВ «Баранівський молокозавод» Житомирської області
Другие названия: Improvement of the technology of natural rennet cheese production in the conditions of Baranivsky Dairy Plant LLC, Zhytomyr region
Авторы: Бєліца, В. В.
Belitsa, V.
Ключевые слова: технологія
technology
молоко
milk
переробка
processing
сир сичужний
rennet cheese
якість
quality
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Бєліца В. В. Удосконалення технології виробництва натуральних сичужних сирів в умовах ТОВ «Баранівський молокозавод» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук Т. В. – Житомир, 2023. – 49 с.
Аннотация: Тренд сучасного світу полягає в тому, що споживачі все більше звертають увагу на якість, безпеку та відповідність продукції стандартам. Це ставить виробників у вигідне положення, де вони можуть виграти конкурентну боротьбу, забезпечуючи високу якість своєї продукції та відповідність стандартам. В розвитку молочної промисловості ключовою є необхідність впровадження нових технологій та інновацій, спрямованих на спрощення процесу виробництва без втрат якісних характеристик готового продукту. Таким чином, вдосконалення рецептури виробництва сичужного сиру стає ефективним рішенням для збереження ресурсів.
The trend in the modern world is that consumers are increasingly paying attention to the quality, safety and compliance of products. This puts producers in a favourable position to win the competition by ensuring high quality and compliance with standards. In the development of the dairy industry, the key is the need to introduce new technologies and innovations aimed at simplifying the production process without losing the quality characteristics of the finished product. Thus, improving the recipe for rennet production becomes an effective solution for conserving resources.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15895
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Bielitsa_VV_KR_204_2023.pdf1,8 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет