DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15902

Название: Аналіз технології виробництва та переробки молока в умовах ПРАТ «Зернопродукт МХП» Вінницької області
Другие названия: Analysis of the technology of milk production and processing in the conditions of PJSC «Zernoproduct MHP» in Vinnytsia region
Авторы: Демченко, В. М.
Demchenko, V.
Ключевые слова: структура стада
herd structure
молочне скотарство
dairy farming
модельне стадо
model herd
технологічні параметри
technological parameters
годівля
feeding
переробка
processing
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Демченко В. М. Аналіз технології виробництва та переробки молока в умовах ПРАТ «Зернопродукт МХП» Вінницької області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук С. П. – Житомир, 2024. – 40 с.
Аннотация: На основі проведених досліджень вивчено технологію виробництва молока в умовах господарства, зроблено аналіз годівлі корів за виробничими циклами, визначено виробництво молока, потребу у кормах і кормових площах. На ефективність виробництва молока в умовах господарства, з одного боку впливає собівартість, з другого – реалізаційна ціна, яка залежить від якості і кількості реалізованої продукції, та від ряду зовнішніх факторів, серед яких годівля корів.
Based on the research conducted, the technology of milk production on the farm was studied, cow feeding was analyzed by production cycles, and milk production, feed requirements and feeding areas were determined. The efficiency of on-farm milk production is influenced, on the one hand, by the cost price, and, on the other hand, by the selling price, which depends on the quality and quantity of products sold, and on a number of external factors, including cow feeding.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15902
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Demchenko_VM_KR_204_2024.pdf864,9 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет