DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15905

Название: Технологія виробництва спреду «Фермерський» та оцінка його якості в умовах ДП «Старокостянтинівський молочний завод»
Другие названия: Production technology of «Farmersky» spread and evaluation of its quality in the conditions of SE «Starokostyantynivskyi dairy plant»
Авторы: Мошківський, Б. А.
Moshkivskyi, B.
Ключевые слова: спред
spread
технологія
technology
органолептичні показники
organoleptic indicators
фізико-хімічні показники
physicochemical indicators
оцінка якості
quality assessment
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Мошківський Б. А. Технологія виробництва спреду «Фермерський» та оцінка його якості в умовах ДП «Старокостянтинівський молочний завод» : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук Т. В. – Житомир, 2024. – 41 с.
Аннотация: При виконанні кваліфікаційної роботи проведено аналіз сучасного стану виробництва спредів та наведено фактори, що впливають на якість даного продукту. В умовах підприємства вивчено технологію виробництва спредів, вимоги до сировини, що використовується на виробництві, визначено показники якості, що оцінюють в готовому продукті.
During the performance of qualification work, an analysis of the current state of production of spreads was carried out and factors affecting the quality of this product were given. In the conditions of the enterprise, the technology of the production of spreads, the requirements for raw materials used in production, and the quality indicators evaluated in the finished product were determined.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15905
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Moshkivskyi_BA_KR_204_2024.pdf1,41 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет