DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15917

Название: Характеристика технології виробництва продукції скотарства в умовах ТОВ «Агрокультура Полісся» Житомирської області
Другие названия: Characteristics of the production technology of livestock products in the conditions of «Agrokultura Polissya» LLC of the Zhytomyr region
Авторы: Ревуцький, О. В.
Revutsky, O.
Ключевые слова: скотарство
cattle breeding
утримання
maintenance
годівля
feeding
видалення гною
removal of manure
доїння
milking
відтворення
reproduction
обробка молока
processing of milk
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Ревуцький О. В. Характеристика технології виробництва продукції скотарства в умовах ТОВ «Агрокультура Полісся» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр А. Л. – Житомир, 2024. – 26 с.
Аннотация: Технологія виробництва продукції скотарства в умовах господарства налагоджена на належному рівні, враховуючи наявні ресурси, та потребує удосконалення шляхом застосування сучасних прогресивних технологій з метою збільшення виробництва молока, підвищення продуктивності тварин та покращення їх добробуту і благополуччя.
The technology of production of cattle breeding in the conditions of the farm is established at the appropriate level, taking into account the available resources, and needs to be improved through the use of modern progressive technologies in order to increase milk production, increase the productivity of animals and improve their well-being.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15917
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Revutsky_OV_KR_204_2024.pdf891,65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет