DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15918

Название: Оцінка молочної продуктивності корів та якості молока в умовах ТОВ «Вертокиївка» Житомирської області
Другие названия: Assessment of milk productivity of cows and milk quality in the conditions of LLC «Vertokyiyvka» of Zhytomyr region
Авторы: Роївський, О. І.
Roivskyi, O.
Ключевые слова: корови
cows
голштинська порода
Holstein breed
молочна продуктивність
milk productivity
якість молока
milk quality
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Роївський О. І. Оцінка молочної продуктивності корів та якості молока в умовах ТОВ «Вертокиївка» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ткачук В. П. – Житомир, 2024. – 39 с.
Аннотация: ТОВ «Вертокиївка» – приклад рентабельного ведення галузі молочного скотарства. Результатами наших досліджень встановлено належний рівень організації технології виробництва молока, високу молочну продуктивність корів та високу якість їх молока, що може бути використано при організації діяльності молочно-товарних ферм з наявністю корів з високим потенціалом продуктивності, аналогічними умовами утримання, годівлі та експлуатації тварин.
LLC «Vertokyiyvka» is an example of profitable management of the dairy industry. The results of our research established the appropriate level of organization of milk production technology, high milk productivity of cows and high quality of their milk, which can be used in the organization of dairy farms with the presence of cows with high productivity potential, similar conditions for keeping, feeding and operating animals.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15918
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Roivskyi_OI_KR_204_2024.pdf4,73 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет