Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15922
|
Название: | Аналіз якості молока-сировини та асортименту новинок молочної продукції в умовах АТ «Житомирський маслозавод», м. Житомир |
Другие названия: | Analysis of the quality of raw milk and the assortment of new dairy products in the conditions of the joint-stock company «Zhytomyr Butter Plant», Zhytomyr, Zhytomyr |
Авторы: | Савчук, О. С. Savchuk, O. |
Ключевые слова: | сировина raw materials якість quality молочна продукція dairy products асортимент assortment новинки novelties |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Савчук О. С. Аналіз якості молока-сировини та асортименту новинок молочної продукції в умовах АТ «Житомирський маслозавод», м. Житомир : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр А. Л. – Житомир, 2024. – 46 с. |
Аннотация: | Оцінено якість молока-сировини, що надходить на переробку для виробництва молочних продуктів. За дослідженими показниками сировина відповідає найвищому класу за якістю. Встановлено, що асортимент продукції даного переробного заводу широкий і на ринку з’явилося 27 видів-новинок молочних продуктів. The quality of raw milk, which is sent for processing for the production of dairy products, was evaluated. According to the studied indicators, the raw material corresponds to the highest quality class. It was established that the range of products of this processing plant is wide and 27 new types of dairy products have appeared on the market. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15922 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|