Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15923
|
Название: | Аналіз технології переробки м’яса-сировини в умовах ТОВ «Мацеїв» Волинської області |
Другие названия: | Analysis of raw meat processing technology in the conditions of «Maceiv» LLC of the Volyn region |
Авторы: | Шишка, А. С. Shyshka, A. |
Ключевые слова: | технологія переробки processing technology велика рогата худоба cattle свині pigs виробництво м’яса meat production |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Шишка А. С. Аналіз технології переробки м’яса-сировини в умовах ТОВ «Мацеїв» Волинської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр А. Л. – Житомир, 2024. – 35 с. |
Аннотация: | При проведенні досліджень за темою кваліфікаційної роботи проведено характеристику технології переробки великої рогатої худоби та свиней в умовах ТОВ «Мацеїв». Досліджено весь технологічний процес від приймання тварин на підприємство до зберігання готової м’ясної продукції до її реалізації. З метою отримання якісної яловичини та свинини необхідно чітко дотримуватись технології переробки тварин на всіх її етапах, враховуючи ветеринарно-санітарні норми й правила та заходи біобезпеки. During the research on the subject of the qualification work, the characteristics of the processing technology of cattle and pigs in the conditions of «Maceiv» LLC were carried out. The entire technological process, from the reception of animals at the enterprise to the storage of finished meat products to their sale, was studied. In order to obtain high-quality beef and pork, it is necessary to strictly observe the technology of animal processing at all its stages, taking into account veterinary and sanitary norms and rules and biosecurity measures. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15923 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|