DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15923

Название: Аналіз технології переробки м’яса-сировини в умовах ТОВ «Мацеїв» Волинської області
Другие названия: Analysis of raw meat processing technology in the conditions of «Maceiv» LLC of the Volyn region
Авторы: Шишка, А. С.
Shyshka, A.
Ключевые слова: технологія переробки
processing technology
велика рогата худоба
cattle
свині
pigs
виробництво м’яса
meat production
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Шишка А. С. Аналіз технології переробки м’яса-сировини в умовах ТОВ «Мацеїв» Волинської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр А. Л. – Житомир, 2024. – 35 с.
Аннотация: При проведенні досліджень за темою кваліфікаційної роботи проведено характеристику технології переробки великої рогатої худоби та свиней в умовах ТОВ «Мацеїв». Досліджено весь технологічний процес від приймання тварин на підприємство до зберігання готової м’ясної продукції до її реалізації. З метою отримання якісної яловичини та свинини необхідно чітко дотримуватись технології переробки тварин на всіх її етапах, враховуючи ветеринарно-санітарні норми й правила та заходи біобезпеки.
During the research on the subject of the qualification work, the characteristics of the processing technology of cattle and pigs in the conditions of «Maceiv» LLC were carried out. The entire technological process, from the reception of animals at the enterprise to the storage of finished meat products to their sale, was studied. In order to obtain high-quality beef and pork, it is necessary to strictly observe the technology of animal processing at all its stages, taking into account veterinary and sanitary norms and rules and biosecurity measures.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15923
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Shyshka_AS_KR_204_2024.pdf1,79 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет