Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15925
|
Название: | Аналіз якості та технології переробки м’ясо-сировини в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» Житомирської області |
Другие названия: | Analysis of the quality and technology of raw meat processing in the conditions of LLC «Ecomeat Polissy» of Zhytomyr region |
Авторы: | Степарук, О. В. Steparuk, O. |
Ключевые слова: | велика рогата худоба cattle технологія technology переробка processing яловичина beef |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Степарук О. В. Аналіз якості та технології переробки м’ясо-сировини в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва; наук. кер. Шуляр А. Л. – Житомир, 2024. – 28 с. |
Аннотация: | При проведені досліджень, нами встановлено, що при переробці великої рогатої худоби необхідно суворо дотримуватись чіткості і послідовності виконання всіх технологічних операцій, враховуючи діючі стандарти і закони українського законодавства з метою отримання продукції високої якості. When conducting research, we found that when processing cattle, it is necessary to strictly observe the clarity and sequence of all technological operations, taking into account the current standards and laws of Ukrainian legislation in order to obtain high-quality products. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15925 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|