DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15929

Название: Технологічні особливості забою халяльних тварин в умовах ТОВ «Еком'ясо Полісся» Житомирської області
Другие названия: Technological features of slaughtering halal animals in the conditions of LLC "Ekom'yaso Polissya" of Zhytomyr region
Авторы: Бетке, В. О.
Betke, V.
Ключевые слова: забій тварин
animal slaughter
халяльний забій тварин
halal animal slaughter
м’ясна сировина
raw meat
якість
quality
безпечність
safety
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Бетке В. О. Технологічні особливості забою халяльних тварин в умовах ТОВ «Еком'ясо Полісся» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2024. – 43 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі подані результати досліджень стосовно технологічних особливостей забою тварин, які вирощені та забиті за типом халяль в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся». Досліджувалася господарська діяльність та асортимент продукції ТОВ «Еком’ясо Полісся». В умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» вивчено та досліджено вимоги щодо якості та безпечності м’ясної сировини по типу халяль, проаналізовано вимоги до процесу забою тварин за типом халяль, оцінено якість м’яса та субпродуктів тварин, які вирощені та забиті за типом халяль.
The qualification work presents the results of research on the technological features of the slaughter of animals that are raised and slaughtered according to the halal type in the conditions of "Ekom'yaso Polissya". The economic activity and range of products of "Ekom'yaso Polissya" were studied. In the conditions of "Ekom'yaso Polissya", the requirements for the quality and safety of halal meat raw materials were studied and researched, the requirements for the slaughtering process of animals according to the halal type were analyzed, the quality of meat and offal of animals that were raised and slaughtered according to the halal type was evaluated halal.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15929
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Betke_VO_KR_204_2024.pdf1,47 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет