DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15957

Название: Аналіз технології виробництва плавлених сирів в умовах ДП «Старокостянтинівський молочний завод» м. Житомир
Другие названия: Analysis of processed cheese production technology in the conditions of SE "Starokostyantynivsky Dairy Plant" in Zhytomyr
Авторы: Дзензіловська, О. О.
Dzenzilovska, O.
Ключевые слова: технологія
technology
плавлений сир
processed cheese
якість
quality
продукт сирний плавлений
processed cheese product
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Дзензіловська О. О. Аналіз технології виробництва плавлених сирів в умовах ДП «Старокостянтинівський молочний завод» м. Житомир : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. університет, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2024. – 39 с.
Аннотация: При виконанні кваліфікаційної роботи проведено аналіз технології виробництва плавлених сирів в одному з підприємств у місті Житомир. Наведено особливості сучасного стану виробництва плавлених сирів, класифікація сирів. Також проведено оцінку технологічних особливостей виготовлення плавленого сиру у порівнянні з технологією виготовлення продукту сирного плавленого. Розглянуто вимоги до сировини, що використовується на виробництві та показники якості, що оцінюють у готовому продукті.
During the performance of the qualification work, an analysis of processed cheese production technology was carried out in one of the enterprises in the city of Zhytomyr. Features of the modern state of production of processed cheeses, classification of cheeses are given. An assessment of the technological features of the production of processed cheese was also carried out in comparison with the technology of the production of the processed cheese product. Requirements for raw materials used in production and quality indicators evaluated in the finished product are considered.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15957
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Dzenzilovska_OO_KR_204_2024.pdf2,02 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет