DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15958

Название: Оцінка технології виробництва сметани в умовах ДП «Ружин-Молоко» Житомирської області
Другие названия: Evaluation of sour cream production technology in conditions State enterprise "Ruzhyn-Moloko" of Zhytomyr region
Авторы: Сирота, Т. П.
Sirota, T.
Ключевые слова: якість і безпечність молока
quality and safety of milk
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Сирота Т. П. Оцінка технології виробництва сметани в умовах ДП «Ружин-молоко» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Лісогурська Д. В. – Житомир, 2023. – 31 с.
Аннотация: У результаті проведених досліджень встановлено, що з метою забезпечення виробництва сметани високої якості, рентабельності її виробництва і розширення ринків збуту продукції доцільно закуповувати сире молоко вищого гатунку та обладнати лабораторію сучасними прилади для оцінки якості сировини.
As a result of the conducted research, it was established that in order to ensure the production of high-quality sour cream, the profitability of its production and the expansion of product sales markets, it is advisable to purchase raw milk of the highest grade and equip the laboratory with modern devices for assessing the quality of raw materials.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15958
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Sirota_TP_KR_204_2023.pdf988,03 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет