DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15960

Название: Оцінка якості молока, виробленого в умовах ТОВ «Лотівка Еліт» Хмельницької області
Другие названия: Evaluation of the quality of milk produced in the conditions of LLC "Lotivka Elit" of Khmelnytskyi region
Авторы: Ковальчук, В. П.
Kovalchuk, V.
Ключевые слова: якість і безпечність молока
quality and safety of milk
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Ковальчук В. П. Оцінка якості молока, виробленого в умовах ТОВ «Лотівка Еліт» Хмельницької області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Лісогурська Д. В. – Житомир, 2023. – 31 с.
Аннотация: У результаті проведених досліджень встановлено, що у господарстві найвищий рівень рентабельності виробництва молока вищого ґатунку − 12%. На 4% нижча рентабельність молока І ґатунку, а виробництво молока другого ґатунку − збиткове. Тому у господарстві потрібно вживати заходів щодо запобігання одержання молока другого ґатунку - проводити профілактику маститів корів.
As a result of the conducted research, it was established that the farm has the highest level of profitability in the production of high-quality milk - 12%. The profitability of milk of the first grade is 4% lower, and the production of milk of the second grade is unprofitable. Therefore, the farm needs to take measures to prevent the production of second-grade milk - to prevent cow mastitis.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15960
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Kovalchuk_VP_KR_204_2023.pdf756,71 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет