Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15960
|
Название: | Оцінка якості молока, виробленого в умовах ТОВ «Лотівка Еліт» Хмельницької області |
Другие названия: | Evaluation of the quality of milk produced in the conditions of LLC "Lotivka Elit" of Khmelnytskyi region |
Авторы: | Ковальчук, В. П. Kovalchuk, V. |
Ключевые слова: | якість і безпечність молока quality and safety of milk |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Ковальчук В. П. Оцінка якості молока, виробленого в умовах ТОВ «Лотівка Еліт» Хмельницької області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Лісогурська Д. В. – Житомир, 2023. – 31 с. |
Аннотация: | У результаті проведених досліджень встановлено, що у господарстві найвищий рівень рентабельності виробництва молока вищого ґатунку − 12%. На 4% нижча рентабельність молока І ґатунку, а виробництво молока другого ґатунку − збиткове. Тому у господарстві потрібно вживати заходів щодо запобігання одержання молока другого ґатунку - проводити профілактику маститів корів. As a result of the conducted research, it was established that the farm has the highest level of profitability in the production of high-quality milk - 12%. The profitability of milk of the first grade is 4% lower, and the production of milk of the second grade is unprofitable. Therefore, the farm needs to take measures to prevent the production of second-grade milk - to prevent cow mastitis. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15960 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|