Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15962
|
Название: | Технологічні особливості виробництва кисломолочних продуктів в умовах ТОВ «Фірма «Фавор», м. Київ |
Другие названия: | Technological features of the production of fermented milk products under the conditions of Firma "Favor" Kyiv |
Авторы: | Матюшенко, О. О. Matyushenko, O. |
Ключевые слова: | молочна сировина milk raw materials термостатний спосіб thermostat method резервуарний спосіб tank method кисломолочні продукти fermented milk products якість quality безпечність safety |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Матюшенко О. О. Технологічні особливості виробництва кисломолочних продуктів в умовах ТОВ «Фірма «Фавор», м. Київ : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2024. – 49 с. |
Аннотация: | У кваліфікаційній роботі розглядаються результати досліджень, що стосуються технологічних аспектів виготовлення кисломолочних продуктів в умовах ТОВ «Фірма «Фавор», м. Київ. Зокрема, аналізуються технологічні процеси виробництва кисломолочних продуктів за двома методами: резервуарним та термостатним. Крім того, проводиться порівняння органолептичних (сенсорних) та фізико-хімічних характеристик таких кисломолочних продуктів як кефір та ряжанка, які виготовлені резервуарним та термостатним способом. Детально досліджено вимоги до якості та безпечності молочної сировини, яка використовується для виробництва кисломолочних продуктів. The qualification work examines the results of research related to the technological aspects of the production of fermented milk products in the conditions of Firma "Favor" Kyiv. In particular, the technological processes of production of fermented milk products by two methods are analyzed: tank and thermostat. In addition, a comparison of the organoleptic (sensory) and physicochemical characteristics of such fermented milk products as kefir and ryazhanka, which are produced by the tank and thermostat method, is carried out. Requirements for the quality and safety of dairy raw materials, which are used for the production of fermented milk products, were studied in detail. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15962 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|