DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15968

Название: Оцінка якості та безпечності молочної сировини в умовах ДП «Старокостянтинівський молочний завод» м. Житомир
Другие названия: Evaluation of the quality and safety of milk raw materials in the conditions of the State Enterprise "Starokostyantynivskyi dairy plant" city of Zhytomyr
Авторы: Дворницький, Т. Р.
Dvornytskyi, T.
Ключевые слова: якість
quality
безпечність
safety
молочна сировина
milk raw materials
вміст жиру
fat content
білок
protein
густина
density
ґатунок
variety
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Дворницький Т. Р. Оцінка якості та безпечності молочної сировини в умовах ДП «Старокостянтинівський молочний завод» м. Житомир : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2024. – 40 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі описані результати досліджень з організації контролю якості та безпечності молочної сировини на ДП "Старокостянтинівський молочний завод". Проаналізовано асортимент продукції та бренди заводу, проведено оцінку якості та безпечності молочної сировини, досліджено її фізико-хімічні та технологічні характеристики. Використовуючи таблицю-еталон, встановлено ґатунок молочної сировини, що постачається на переробку до ДП "Старокостянтинівський молочний завод".
The qualification paper describes the results of research on the organization of quality control and safety of milk raw materials at the State Enterprise "Starokostyantynivskyi Dairy Plant". The range of products and brands of the plant were analyzed, the quality and safety of milk raw materials were assessed, and its physico-chemical and technological characteristics were studied. Using the reference table, the grade of milk raw materials supplied for processing to the State Enterprise "Starokostyantynivskyi Milk Plant" was determined.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15968
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Dvornytskyi_TR_KR_204_2024.pdf1,12 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет