Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15968
|
Название: | Оцінка якості та безпечності молочної сировини в умовах ДП «Старокостянтинівський молочний завод» м. Житомир |
Другие названия: | Evaluation of the quality and safety of milk raw materials in the conditions of the State Enterprise "Starokostyantynivskyi dairy plant" city of Zhytomyr |
Авторы: | Дворницький, Т. Р. Dvornytskyi, T. |
Ключевые слова: | якість quality безпечність safety молочна сировина milk raw materials вміст жиру fat content білок protein густина density ґатунок variety |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Дворницький Т. Р. Оцінка якості та безпечності молочної сировини в умовах ДП «Старокостянтинівський молочний завод» м. Житомир : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2024. – 40 с. |
Аннотация: | У кваліфікаційній роботі описані результати досліджень з організації
контролю якості та безпечності молочної сировини на ДП
"Старокостянтинівський молочний завод". Проаналізовано асортимент
продукції та бренди заводу, проведено оцінку якості та безпечності молочної
сировини, досліджено її фізико-хімічні та технологічні характеристики.
Використовуючи таблицю-еталон, встановлено ґатунок молочної сировини,
що постачається на переробку до ДП "Старокостянтинівський молочний
завод". The qualification paper describes the results of research on the organization
of quality control and safety of milk raw materials at the State Enterprise
"Starokostyantynivskyi Dairy Plant". The range of products and brands of the plant
were analyzed, the quality and safety of milk raw materials were assessed, and its
physico-chemical and technological characteristics were studied. Using the
reference table, the grade of milk raw materials supplied for processing to the State
Enterprise "Starokostyantynivskyi Milk Plant" was determined. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15968 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|