DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15972

Название: Технологія виробництва харчових яєць в умовах ФГ «Домашня курочка» Житомирської області
Другие названия: Technology of production of food eggs in the conditions of the farm «Domashnya Kurochka», Zhytomyr region
Авторы: Пилипчук, Л. М.
Pylypchuk, L.
Ключевые слова: органічне виробництво
organic production
технологія
technology
несучість
egg production
годівля
feeding
утримання
housing
харчові яйця
food eggs
стандарти
standards
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Пилипчук Л. М. Технологія виробництва харчових яєць в умовах ФГ «Домашня курочка» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук Т. В. – Житомир, 2024. – 50 с.
Аннотация: Фермерське господарство «Домашня курочка» (Organic Chicken) – сучасна ферма, де європейське обладнання та висока автоматизація поєднуються з дбайливим ставленням до птиці. Мета ферми – виробляти якісний і корисний органічний продукт – харчові яйця. Тут утримують курей-несучок промислового стада кросу Ломан Браун і Бованс Браун. На початок року поголів’я курей промислового стада становило 5 тис. голів, технологія утримання – вільний вигул, годівля – органічні корми, реалізація продукції – супермаркети великих міст. Вироблена продукція сертифікована Органік Стандарт.
Organic Chicken Farm is a modern farm where European equipment and high automation are combined with a caring attitude towards poultry. The farm's goal is to produce a truly high-quality and healthy organic product. Laying hens of the industrial flock of Loman Brown and Bovans Brown crosses are kept here. At the beginning of the year, the number of chickens in the industrial flock was 5 thousand, the technology of keeping is free-range, feeding is organic feed, and the products are sold to large supermarkets. The products are certified by Organic Standard.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15972
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Pylypchuk_LM_KR_204_2024.pdf2,15 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет