DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15973

Название: Технологія виробництва напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат»
Другие названия: Technology of breeding cows in the vicinity of the "Zytomir Meat Combine"
Авторы: Курінний, Є. М.
Kurynny, Ye.
Ключевые слова: м’ясо
meat
сировина
raw materials
якість
quality
напівкопчені ковбаси
semi-finished sausages
технологія
technology
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Курінний Є. М. Технологія виробництва напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат» : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ковальчук Т. І. – Житомир, 2024. – 33 с.
Аннотация: Ковбасні вироби та копченості є життєво важливими для харчування населення, а їх виробництво є найпоширенішим способом переробки м’яса та інших продуктів забою тварин у м’ясній промисловості. В результаті проведених досліджень встановлено, що традиційна технологія виготовлення напівкопчених ковбас передбачає стандартизовані значення вмісту вологи, білку, жиру та нітриту натрію. Всі показники відповідають нормам ДСТУ 4435:2005.
Sausages and cured meats are vital to human nutrition, and their production is the most common method of processing meat and other animal slaughter products in the meat industry. In conclusion, the traditional technology of motor vehicles in cowsheds requires standards that indicate the presence of hair, blood, and fat. and nitrite sodium. All displays comply with the standards DSTU 4435:2005.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15973
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Kurynny_ EM_KR_204_2024.pdf388,86 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет