Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
242 – Туризм >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15978
|
Название: | Формування конкурентних переваг туристичного підприємства |
Другие названия: | Formation of competitive advantages of a touristic enterprise |
Авторы: | Хворостяна, О. А. Khvorostiana, O. |
Ключевые слова: | конкурентна стратегія competitive strategy туристичне підприємство tourism enterprise конкурентна перевага competitive advantage конкурентний потенціал competitive potential Житомирська область Zhytomyr region |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Хворостяна О. А. Формування конкурентних переваг туристичного підприємства : кваліфікаційна робота : спец. 242 «Туризм» / Поліський нац. ун-т, каф. економіки, підприємництва та туризму ; наук. кер. Осіпчук А. С. – Житомир, 2024. – 49 с. |
Аннотация: | Розглянуто теоретичні аспекти та механізми формування конкурентних стратегій та переваг туристичного підприємства, визначено основні фактори та механізми формування конкурентних переваг на туристичних підприємствах. Проведено аналіз конкурентоспроможності туристичних підприємств України. Визначено перспективи підвищення рівня конкурентоспроможності туристичних підприємств. The article considers theoretical aspects and mechanisms of formation of competitive strategies and advantages of a tourist enterprise, identifies main mechanisms of formation of competitive advantages at tourist enterprises. An analysis and assessment of the level of competitiveness of tourism enterprises in Ukraine is carried out. The prospects for improving the competitiveness of tourism enterprises have been identified. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15978 |
Располагается в коллекциях: | 242 – Туризм
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|