Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
242 – Туризм >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15991
|
Название: | Організаційно-економічний механізм забезпечення сталого розвитку туристичного підприємства (на прикладі ресторації «Дім Трибеля») |
Другие названия: | Organizational and economic provisioning mechanism sustainable development tourist enterprise (on the example of the House of Tribel Restaurant) |
Авторы: | Матвійчук, К. О. Matviychuk, K. |
Ключевые слова: | ресторанний бізнес restaurant business організаційно-економічний механізм organisational and economic mechanism сталий розвиток sustainable development світові інновації розвитку ресторанів world innovations in restaurant development ресторанний заклад restaurant establishment |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Матвійчук К. О. Організаційно-економічний механізм забезпечення сталого розвитку туристичного підприємства (на прикладі ресторації «Дім Трибеля») : кваліфікаційна робота : спец. 242 «Туризм» / Поліський нац. ун-т, каф. економіки, підприємництва та туризму ; наук. кер. Осіпчук А. С. – Житомир, 2024. – 55 с. |
Аннотация: | Розглянуто теоретичні засади використання організаційно-економічного механізму для розвитку ресторанного бізнесу.
Охарактеризовано особливості сталого розвитку ресторанів та особливості їх роботи в умовах сучасних викликів. Розглянуто світові інновації щодо забезпечення сталого розвитку ресторанного бізнесу за кордоном. Проаналізовано фінансово-економічну діяльність об’єкту дослідження та визначено можливості подальшого розвитку ресторанних закладів в Україні. На основі проведеного СВОТ-аналізу запропоновано шляхи удосконалення організаційно-економічного механізму ресторанних закладів у розрізі концепції сталого розвитку. The theoretical foundations of using the organisational and economic mechanism for the development of restaurant business are considered. The features of sustainable development of restaurants and peculiarities of their work in the context of modern challenges are described. The world innovations to ensure sustainable development of the restaurant business abroad are considered. The financial and economic activity of the object of research is analysed and the possibilities for further development of restaurant establishments in Ukraine are determined. On the basis of the carried out SWOT analysis, ways to improve the organisational and economic mechanism of restaurant establishments in the context of the concept of sustainable development are proposed. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15991 |
Располагается в коллекциях: | 242 – Туризм
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|