DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15992

Название: Аналіз технології виробництва молока в умовах СТОВ «Старокотельнянське» Житомирської області
Другие названия: Analysis of milk production technology in the conditions of Starokotelnyanske, Zhytomyr region
Авторы: Сорока, К. П.
Soroka, K.
Ключевые слова: технологія
тechnology
українська чорно-ряба молочна порода
ukrainian black and white dairy breed
годівля
feeding
утримання
housing
молоко
milk
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Сорока К. П. Аналіз технології виробництва молока в умовах СТОВ «Старокотельнянське» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук Т. В. – Житомир, 2024. – 34 с.
Аннотация: На основі проведеного аналізу та намічених шляхів покращання технології виробництва молока пропонуємо: структуру стада довести до меж рекомендованої; поставити на належний рівень племінну роботу, проводити заходи по роздою нетелів та корів первісток, оцінювати тварин за комплексом ознак та залишати в стаді лише високопродуктивних тварин; заготовляти у рік на 1 корову при продуктивності 5100 кг 59,5 ц корм. од., а на 110 корів потреба складе 6545 ц корм. од.
Based on the analysis and the ways to improve milk production technology, we propose to to bring the herd structure to the recommended limits; to bring breeding work to the proper level, to take measures to breed heifers and first-born cows, to evaluate animals by a set of traits and to leave only highly productive animals in the herd; to harvest 59.5 c of feed per year per 1 cow with a productivity of 5100 kg, and for 110 cows the need will be 6545 c of feed.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15992
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Soroka_KP_KR_204_2024.pdf636,92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет