Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15994
|
Название: | Аналіз технології виробництва сичужних сирів в умовах ТОВ “Андрушівський маслосирзавод” Житомирської області |
Другие названия: | Analysis of the production technology of rennet cheese in the conditions of LLC "Andrushivskiy maslosyrzavod" of Zhytomyr region |
Авторы: | Стацюк, М. І. Statsіuk, M. |
Ключевые слова: | сир cheese сирний продукт cheese product переробка processing якість quality завод plant технологія technology оцінка evaluation |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Стацюк М. І. Аналіз технології виробництва сичужних сирів в умовах ТОВ “Андрушівський маслосирзавод” Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2024. – 35 с. |
Аннотация: | У кваліфікаційній роботі подана інформація про сири та їх класифікацію. Представлена продукція та торгові марки ТОВ “Андрушівський маслосирзавод”. Розглянута технологія виробництва сиру типу Голландський та сирного продукту в умовах ТОВ “Андрушівський маслосирзавод”. Проведена оцінка якості сиру “Голландського” та сирного продукту ”Гауда” за органолептичними та фізико-хімічними показниками показниками. Information about cheeses and their classification is presented in the qualification work. The products and trademarks of "Andrushivskyi maslosyrzavod" LLC are presented. The considered technology for the production of Dutch-type cheese and cheese products under the conditions of LLC "Andrushivskii maslosyrzavod". The quality assessment of "Hollandsky" cheese and "Gouda" cheese product was carried out according to organoleptic and physicochemical indicators. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15994 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|