Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15996
|
Название: | Характеристика технології виробництва молока та оцінка його якості в умовах ФГ «Листвин» Житомирської області |
Другие названия: | Characterization of milk production technology and assessment of its quality in the conditions of farm «Lystvyn» of Zhytomyr region |
Авторы: | Остапенко, В. В. Ostapenko, V. |
Ключевые слова: | технологія technology виробництво молока milk production оцінка assessment сировина raw materials якість quality |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Остапенко В. В. Характеристика технології виробництва молока та оцінка його якості в умовах ФГ «Листвин» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ткачук В. П. – Житомир, 2024. – 29 с. |
Аннотация: | Досліджено основні елементи технології виробництва молока та проведено оцінку його якості. Встановлено, що для підвищення якості молока в даному господарстві необхідно покращити технологію його виробництва та умови отримання. The main elements of milk production technology were studied and its quality was assessed. It was established that in order to improve the quality of milk in this farm, it is necessary to improve the technology of its production and conditions of obtaining. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15996 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|