DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15996

Название: Характеристика технології виробництва молока та оцінка його якості в умовах ФГ «Листвин» Житомирської області
Другие названия: Characterization of milk production technology and assessment of its quality in the conditions of farm «Lystvyn» of Zhytomyr region
Авторы: Остапенко, В. В.
Ostapenko, V.
Ключевые слова: технологія
technology
виробництво молока
milk production
оцінка
assessment
сировина
raw materials
якість
quality
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Остапенко В. В. Характеристика технології виробництва молока та оцінка його якості в умовах ФГ «Листвин» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ткачук В. П. – Житомир, 2024. – 29 с.
Аннотация: Досліджено основні елементи технології виробництва молока та проведено оцінку його якості. Встановлено, що для підвищення якості молока в даному господарстві необхідно покращити технологію його виробництва та умови отримання.
The main elements of milk production technology were studied and its quality was assessed. It was established that in order to improve the quality of milk in this farm, it is necessary to improve the technology of its production and conditions of obtaining.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15996
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Ostapenko_VV_KR_204_2024.pdf1,07 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет