DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16000

Название: Аналіз технології виробництва м’яса курчат-бройлерів в умовах ТОВ «М’ясов» Житомирської області
Другие названия: Analysis of broiler chicken meat production technology in the conditions of «Myasov» LLC of Zhytomyr region
Авторы: Примаченко, Б. Ю.
Prymachenko, B.
Ключевые слова: елементи технології
elements of technology
курчата-бройлери
broiler chickens
крос птиці
cross poultry
продуктивні ознаки
productive traits
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Примаченко Б. Ю. Аналіз технології виробництва м’яса курчат-бройлерів в умовах ТОВ «М’ясов» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр А. Л. – Житомир, 2024. – 33 с.
Аннотация: Здійснено аналіз технології виробництва продукції птахівництва та продуктивних ознак птиці. Встановлено належний рівень організації технологічних процесів з виробництва м’яса курчат-бройлерів, що забезпечує отримання високої продуктивності птиці. Вищі прижиттєві і забійні показники м’ясної продуктивності отримано від курчат кросу «Cobb-500».
An analysis of the production technology of poultry products and the productive characteristics of poultry was carried out. The appropriate level of organization of technological processes for the production of broiler chicken meat has been established, which ensures high productivity of poultry. Higher lifetime and slaughter indicators of meat productivity were obtained from «Cobb-500» crossbred chickens.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16000
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Prymachenko_BYu_KR_204_2024.pdf805,39 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет