Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16000
|
Название: | Аналіз технології виробництва м’яса курчат-бройлерів в умовах ТОВ «М’ясов» Житомирської області |
Другие названия: | Analysis of broiler chicken meat production technology in the conditions of «Myasov» LLC of Zhytomyr region |
Авторы: | Примаченко, Б. Ю. Prymachenko, B. |
Ключевые слова: | елементи технології elements of technology курчата-бройлери broiler chickens крос птиці cross poultry продуктивні ознаки productive traits |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Примаченко Б. Ю. Аналіз технології виробництва м’яса курчат-бройлерів в умовах ТОВ «М’ясов» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр А. Л. – Житомир, 2024. – 33 с. |
Аннотация: | Здійснено аналіз технології виробництва продукції птахівництва та продуктивних ознак птиці. Встановлено належний рівень організації технологічних процесів з виробництва м’яса курчат-бройлерів, що забезпечує отримання високої продуктивності птиці. Вищі прижиттєві і забійні показники м’ясної продуктивності отримано від курчат кросу «Cobb-500». An analysis of the production technology of poultry products and the productive characteristics of poultry was carried out. The appropriate level of organization of technological processes for the production of broiler chicken meat has been established, which ensures high productivity of poultry. Higher lifetime and slaughter indicators of meat productivity were obtained from «Cobb-500» crossbred chickens. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16000 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|