DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16001

Название: Особливості технології виробництва свинини в умовах ФГ «ДАМ» Житомирської області
Другие названия: Peculiarities of pork production technology in the conditions of the farm «DAM» in Zhytomyr region
Авторы: Середа, М. Ю.
Sereda, M.
Ключевые слова: технологія
тechnology
свинарство
pig breeding
порода
breed
годівля
feeding
відтворення
reproduction
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Середа М. Ю. Особливості технології виробництва свинини в умовах ФГ «ДАМ» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук С. П. – Житомир, 2023. – 44 с.
Аннотация: В господарстві використовують червону білопоясу породу м’ясних свиней. Свиноферма ФГ «ДАМ» працює із закінченим циклом виробництва. Напрямок свиноферми виробництво товарної свинини. Пропонуємо: 1. Дотримуватись плану парувань і опоросів свиноматок, щоб опороси проходили турами і в стислі строки. 2. Одержувати від основної свиноматки в рік не менше, як 2 опороси, тобто скоротити відтворювальний цикл свиноматки до 180 днів. 3. Забезпечити тварин в повній мірі концентрованими кормами. 4. Структуру стада вдосконалити, щоб вона у повній мірі відповідала рекомендованій.
The farm uses a red white-belt breed of meat pigs. The pig farm of DAM Farm operates with a complete production cycle. The pig farm is focused on the production of commercial pork. We offer: 1. Adhere to the plan of mating and farrowing of sows, so that farrowing takes place in rounds and in a short time. 2. To receive at least 2 farrows from the main sow per year, i.e. to reduce the reproductive cycle of the sow to 180 days. 3. Provide the animals with full concentrated feed. 4. Improve the structure of the herd so that it fully complies with the recommended one.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16001
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Sereda_MYu_KR_204_2023.pdf1,46 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет