Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16004
|
Название: | Аналіз технології переробки молочної сировини та реалізації готової продукції в умовах АТ «Житомирський маслозавод», м. Житомир |
Другие названия: | Analysis of the technology of processing dairy raw materials and selling finished products in the conditions of the joint-stock company «Zhytomyr Butter Plant», Zhytomyr |
Авторы: | Петрук, Ю. А. Petruk, Y. |
Ключевые слова: | технологія technology переробка processing сировина raw materials готова продукція finished products реалізація sale of products |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Петрук Ю. А. Аналіз технології переробки молочної сировини та реалізації готової продукції в умовах АТ «Житомирський маслозавод», м. Житомир : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр А. Л. – Житомир, 2024. – 39 с. |
Аннотация: | Проведено дослідження технології переробки молока та особливостей реалізації готової продукції в умовах найпотужнішого переробного підприємства нашого регіону. Встановлено, що при переробці молока чітко дотримуються технологічних елементів при виробництві молочних продуктів, що здійснюється згідно відповідних технологічних схем. Для успішної реалізації готової продукції даного переробного заводу налагоджено якісну систему збуту. A study of the technology of milk processing and the peculiarities of the sale of finished products in the conditions of the most powerful processing enterprise of our region was conducted. It was established that during the processing of milk, the technological elements in the production of dairy products are clearly observed, which is carried out according to the relevant technological schemes. For the successful sale of finished products of this processing plant, a high-quality sales system has been established. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16004 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|