DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16004

Название: Аналіз технології переробки молочної сировини та реалізації готової продукції в умовах АТ «Житомирський маслозавод», м. Житомир
Другие названия: Analysis of the technology of processing dairy raw materials and selling finished products in the conditions of the joint-stock company «Zhytomyr Butter Plant», Zhytomyr
Авторы: Петрук, Ю. А.
Petruk, Y.
Ключевые слова: технологія
technology
переробка
processing
сировина
raw materials
готова продукція
finished products
реалізація
sale of products
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Петрук Ю. А. Аналіз технології переробки молочної сировини та реалізації готової продукції в умовах АТ «Житомирський маслозавод», м. Житомир : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр А. Л. – Житомир, 2024. – 39 с.
Аннотация: Проведено дослідження технології переробки молока та особливостей реалізації готової продукції в умовах найпотужнішого переробного підприємства нашого регіону. Встановлено, що при переробці молока чітко дотримуються технологічних елементів при виробництві молочних продуктів, що здійснюється згідно відповідних технологічних схем. Для успішної реалізації готової продукції даного переробного заводу налагоджено якісну систему збуту.
A study of the technology of milk processing and the peculiarities of the sale of finished products in the conditions of the most powerful processing enterprise of our region was conducted. It was established that during the processing of milk, the technological elements in the production of dairy products are clearly observed, which is carried out according to the relevant technological schemes. For the successful sale of finished products of this processing plant, a high-quality sales system has been established.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16004
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Petruk_YA_KR_204_2024.pdf1,9 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет