DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16007

Название: Технологія виробництва вершкового масла в умовах ТОВ «Галіївський маслозавод», Житомирської області
Другие названия: Technology of butter production under the conditions of LLC "Haliivskyi maslozavod", Zhytomyr region
Авторы: Вдовиченко, Є. О.
Vdovichenko, E.
Ключевые слова: масло
butter
вершки
cream
якість
quality
метод перетворення
conversion method
фальсифікація
adulteration
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Вдовиченко Є. О. Технологія виробництва вершкового масла в умовах ТОВ «Галіївський маслозавод», Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ковальчук Т. І. – Житомир, 2024. – 36 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі описано технологічні особливості виготовлення масла в умовах ТОВ «Галіївський маслозавод», проведена оцінка якості солодковершкового масла двох видів від торгової марки «Фаворит», представлено асортимент підприємства, його стратегії розвитку та основні принципи роботи.
The qualification work describes the technological features of oil production under the conditions of Haliivskyi Maslozavod LLC, assessed the quality of sweet butter of two types from the "Favorite" trademark, presented the range of the enterprise, its development strategy and basic work principles.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16007
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Vdovichenko_EO_KR_204_2024.pdf599,15 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет