Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16016
|
Название: | Аналіз технології виробництва продукції скотарства та продуктивності корів в умовах ПП «Галекс-Агро» Житомирської області |
Другие названия: | Analysis of the production technology of livestock products and productivity of cows in the conditions of PE «Galex-Agro» of Zhytomyr region |
Авторы: | Бакало, К. І. Bakalo, K. |
Ключевые слова: | технологічні умови technological conditions процес виробництва production process скотарство cattle breeding симентальська порода Simmental breed |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Бакало К. І. Аналіз технології виробництва продукції скотарства та продуктивності корів в умовах ПП «Галекс-Агро» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр А. Л. – Житомир, 2024. – 35 с. |
Аннотация: | При написанні дипломної роботи було здійснено оцінку технології виробництва продукції скотарства в одному з найкращих підприємств з вирощування симентальських корів в Україні. Для отримання прибутку від цієї галузі скотарства треба суворо дотримуватися усіх виробничих процесів від вирощування телят, бичків, корів з подальшим їх забоєм й отриманням молока з його наступною реалізацією на переробні підприємства. When writing the thesis, the technology of production of livestock products was evaluated in one of the best enterprises for breeding Simmental cows in Ukraine. In order to make a profit from this branch of animal husbandry, it is necessary to strictly observe all production processes, from the rearing of calves, bulls, and cows, followed by their slaughter and obtaining milk with its subsequent sale to processing enterprises. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16016 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|