DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16016

Название: Аналіз технології виробництва продукції скотарства та продуктивності корів в умовах ПП «Галекс-Агро» Житомирської області
Другие названия: Analysis of the production technology of livestock products and productivity of cows in the conditions of PE «Galex-Agro» of Zhytomyr region
Авторы: Бакало, К. І.
Bakalo, K.
Ключевые слова: технологічні умови
technological conditions
процес виробництва
production process
скотарство
cattle breeding
симентальська порода
Simmental breed
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Бакало К. І. Аналіз технології виробництва продукції скотарства та продуктивності корів в умовах ПП «Галекс-Агро» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр А. Л. – Житомир, 2024. – 35 с.
Аннотация: При написанні дипломної роботи було здійснено оцінку технології виробництва продукції скотарства в одному з найкращих підприємств з вирощування симентальських корів в Україні. Для отримання прибутку від цієї галузі скотарства треба суворо дотримуватися усіх виробничих процесів від вирощування телят, бичків, корів з подальшим їх забоєм й отриманням молока з його наступною реалізацією на переробні підприємства.
When writing the thesis, the technology of production of livestock products was evaluated in one of the best enterprises for breeding Simmental cows in Ukraine. In order to make a profit from this branch of animal husbandry, it is necessary to strictly observe all production processes, from the rearing of calves, bulls, and cows, followed by their slaughter and obtaining milk with its subsequent sale to processing enterprises.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16016
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Bakalo_KI_KR_204_2024.pdf1,41 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет