DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16041

Название: Контроль якості варено-копчених ковбас в умовах ТОВ «М’ясовита» м. Бердичів
Другие названия: Quality control of boiled and smoked sausages in the conditions of Myasovita LLC, Berdychiv
Авторы: Середа, О. В.
Sereda, O.
Ключевые слова: якість
quality
безпечність
safety
варено-копчені ковбаси
cooked smoked sausages
технологія
technology
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Середа О. В. Контроль якості варено-копчених ковбас в умовах ТОВ «М’ясовита» м. Бердичів : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ковальчук Т. І. – Житомир, 2024. – 35 с.
Аннотация: За результатами досліджень ковбасні вироби є свіжими, не містять сторонніх включень і не мають сторонніх присмаків та запахів. Свіжі вироби мають суху, міцну, еластичну оболонку без плісені і слизу, яка щільно прилягає до фаршу (за виключенням целофанової оболонки). Фарш варено-копчених ковбас має колір від рожевого до темно-червоного. За бактеріологічними показниками варено-копчені ковбаси відповідають вимогам чинного стандарту.
According to the results of the research, the sausage products are fresh, do not contain foreign inclusions and do not have foreign flavors and odors. Fresh products have a dry, strong, elastic casing without mold and mucus, which fits tightly to the minced meat (except for cellophane casing). Minced cooked smoked sausages have a color from pink to dark red. In terms of bacteriological indicators, cooked smoked sausages meet the requirements of the current standard.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16041
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Sereda_ OV_KR_204_2024.pdf392,64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет