DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16042

Название: Оцінка молочної продуктивності та екстер'єру корів в умовах ТОВ «Вертокиївка» Житомирської області
Другие названия: Evaluation of milk productivity and exterior of cows in the conditions of LLC "Vertokiivka" of Zhytomyr region
Авторы: Фурдуй, А. О.
Furduy, A.
Ключевые слова: екстер’єр
exterior
лінії
lines
індекси тілобудови
indices of body structure
молочна продуктивність
milk productivity
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Фурдуй А. О. Оцінка молочної продуктивності та екстер'єру корів в умовах ТОВ «Вертокиївка» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та технологія переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Кобернюк В. В. – Житомир, 2024. – 30 с.
Аннотация: В результаті досліджень встановлено, що найкращі показники молочної продуктивності в середньому за три лактації мають корови, які відносяться до лінії Чіфа. Надій у цих тварин становив – 4214 кг молока. У тварин ліній Старбака та Хановера цей показник відповідно становив – 3942 та 3810 кг молока. Порівняно зі стандартом породи, тварини поступаються по цьому показнику тільки по І лактації на 58 кг молока, за ІІ та ІІІ лактацію перевершують стандарт породи на - 278 та 614 кг молока.
As a result of research, it was established that the best indicators of milk productivity in an average of three lactations have cows belonging to the Chief line. The yield of these animals was 4214 kg of milk. In animals of the Starbuck and Hanover lines, this indicator was 3942 and 3810 kg of milk, respectively. Compared to the standard of the breed, the animals are inferior in this indicator only in the first lactation by 58 kg of milk, in the second and third lactation they exceed the standard of the breed by - 278 and 614 kg of milk.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16042
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Furdui_AO_KR_204_2024.pdf757,23 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет