Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16050
|
Название: | Менеджмент пасовищ та організація випасу молочної худоби на Поліссі Житомирщини |
Другие названия: | Management of pastures and organization of dairy cattle grazing in Zhytomyr Oblast |
Авторы: | Довгалюк, Р. О. Dovhalyuk, R. |
Ключевые слова: | велика рогата худоба cattle пасовище pasture годівля feeding |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Довгалюк Р. О. Менеджмент пасовищ та організація випасу молочної худоби на Поліссі Житомирщини : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та технологія переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Борщенко В. В. – Житомир, 2023. – 42 с. |
Аннотация: | Для забезпечення високопродуктивних тварин оптимальними умовами годівлі необхідно стежити за належним станом пасовищ. Збалансоване споживання корму є важливою передумовою для досягнення високої молочної продуктивності у молочних корів, особливо під час випасу. Отриманий досвід по вивченню менеджменту пасовищ та організації випасу молочної худоби на Поліссі Житомирщини може бути цінним для відновлення процвітання галузі тваринництва в нашій країні. To ensure optimal feeding conditions for highly productive animals, it is necessary to monitor the proper condition of pastures. Balanced feed intake is an important prerequisite for achieving high milk productivity in dairy cows, especially during grazing. The experience gained in the study of pasture management and the organization of dairy cattle grazing in the Zhytomyr region can be valuable for restoring the prosperity of the livestock industry in our country. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16050 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|