Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16059
|
Название: | Аналіз технології виробництва ряжанки в умовах АТ «Житомирський маслозавод», м. Житомир |
Другие названия: | Analysis of Ryazanka production technology in the conditions of JSC "Zhytomyr Oil Factory", Zhytomyr |
Авторы: | Заєнчковська, Т. Ю. Zaienchkovska, T. |
Ключевые слова: | молочна сировина milk raw materials термостатний спосіб thermostat method резервуарний спосіб tank method ряжанка ryazhanka якість quality безпечність safety |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Заєнчковська Т. Ю. Аналіз технології виробництва ряжанки в умовах АТ «Житомирський маслозавод», м. Житомир : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та технологія переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Мамченко В. Ю. – Житомир, 2024. – 47 с. |
Аннотация: | У кваліфікаційній роботі розглядаються результати досліджень, що стосуються технологічних аспектів виготовлення кисломолочних продуктів на АТ «Житомирський маслозавод». Зокрема, аналізуються технологічні процеси виробництва ряжанки за двома методами: резервуарним та термостатним. Крім того, проводиться порівняння органолептичних (сенсорних) та фізико-хімічних характеристик ряжанки, виготовленої резервуарним способом на АТ «Житомирський маслозавод», та термостатним способом на АТ «Добриня». Детально досліджено вимоги до якості та безпечності молочної сировини, яка використовується для виробництва ряжанки. The qualification paper examines the results of research related to the technological aspects of the production of fermented milk products at JSC Zhytomyr Maslozavod. In particular, the technological processes of Ryazanka production using two methods: tank and thermostat are analyzed. In addition, a comparison of the organoleptic (sensory) and physicochemical characteristics of ryazhanka produced by the tank method at JSC "Zhytomyr Maslozavod" and the thermostatic method at JSC "Dobrynya" is carried out. The requirements for the quality and safety of dairy raw materials used for the production of ryazhanka have been studied in detail. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16059 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|