Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16069
|
Название: | Організація технології виробництва свинини в умовах ТОВ «М’ясний двір Полісся» Житомирської області |
Другие названия: | Organization of pork production technology in the conditions of LLC «Meat yard Polissya» of Zhytomyr region |
Авторы: | Порохня, І. М. Porokhnya, I. |
Ключевые слова: | свині pigs технологія technology виробництво production відтворення reproduction годівля feeding утримання housing |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Порохня І. М. Організація технології виробництва свинини в умовах ТОВ «М’ясний двір Полісся» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук Т. В. – Житомир, 2024. – 40 с. |
Аннотация: | Свиноферма ТОВ «М’ясний двір Полісся», працюючи із закінченим циклом виробництва, організована для виробництва товарної свинини. Такий підхід передбачає ведення всіх етапів господарського процесу від народження поросят до їхньої забою та подальшого виведення продукції на ринок. Встановлено, що для ефективної роботи підприємства основою виробництва є точно визначена технологія з ретельно розрахованими та узгодженими компонентами. The pig farm of Myasnyi Dvir Polissia LLC is a complete production cycle organized to produce commercial pork. This approach involves all stages of the economic process from piglet birth to slaughter and subsequent marketing. It is established that for the efficient operation of the enterprise, the basis of production is a precisely defined technology with carefully calculated and coordinated components. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16069 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|