DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16113

Название: Удосконалення технології первинної обробки меду на присадибній пасіці
Другие названия: Improvement of the technology of primary processing of honey at the home apiary
Авторы: Іваник, О. Є.
Ivanyk, O.
Ключевые слова: пасіка
apiary
мед натуральний
natural honey
якість
quality
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Іваник О. Є. Удосконалення технології первинної обробки меду на присадибній пасіці : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та технологія переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Лісогурська Д. В. – Житомир, 2024. – 35 с.
Аннотация: У результаті проведених досліджень встановлено, що для одержання відкачаного меду високої якості потрібно первинну обробку даного продукту проводити шляхом його фільтрування та відстоювання протягом 3-х діб. За рахунок збільшення реалізаційної ціни завдяки якості даного продукту можна одержати більшу виручку від реалізації та збільшити рентабельність виробництва.
As a result of the conducted research, it was established that in order to obtain high-quality pumped honey, it is necessary to carry out the primary processing of this product by filtering it and settling it for 3 days. By increasing the sales price due to the quality of this product, it is possible to get more revenue from sales and increase the profitability of production.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16113
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Ivanyk_OY_KR_204_2024.pdf1,09 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет