Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16113
|
Название: | Удосконалення технології первинної обробки меду на присадибній пасіці |
Другие названия: | Improvement of the technology of primary processing of honey at the home apiary |
Авторы: | Іваник, О. Є. Ivanyk, O. |
Ключевые слова: | пасіка apiary мед натуральний natural honey якість quality |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Іваник О. Є. Удосконалення технології первинної обробки меду на присадибній пасіці : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та технологія переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Лісогурська Д. В. – Житомир, 2024. – 35 с. |
Аннотация: | У результаті проведених досліджень встановлено, що для одержання відкачаного меду високої якості потрібно первинну обробку даного продукту проводити шляхом його фільтрування та відстоювання протягом 3-х діб. За рахунок збільшення реалізаційної ціни завдяки якості даного продукту можна одержати більшу виручку від реалізації та збільшити рентабельність виробництва. As a result of the conducted research, it was established that in order to obtain high-quality pumped honey, it is necessary to carry out the primary processing of this product by filtering it and settling it for 3 days. By increasing the sales price due to the quality of this product, it is possible to get more revenue from sales and increase the profitability of production. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16113 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|