DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16123

Название: Технологічні аспекти годівлі дійних кіз в умовах ТОВ «Мила Кізонька Гай» Житомирської області
Другие названия: Technological aspects of feeding dairy goats in the conditions of LLC "Mila Kizonka Gai" of Zhytomyr region
Авторы: Заремський, О. О.
Zaremsky, O.
Ключевые слова: кози
goats
годівля
feeding
утримання
maintenance
молочна продуктивність
milk productivity
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Заремський О. О. Технологічні аспекти годівлі дійних кіз в умовах ТОВ «Мила Кізонька Гай» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та технологія переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Лавринюк О. О. – Житомир, 2024. – 40 с.
Аннотация: В процесі досліджень було встановлено, що при розробці норм годівлі кіз зааненської породи в різні фізіологічні періоди рекомендується використовувати оптимальні раціони, які у розрахунку на 1 голову на добу на початку кітності містять 1,84 кг сухої речовини, 13,6 МДж обмінної енергії та 192 г сирого протеїну; у період глибокої кітності відповідно 2,01 кг, 15,0, МДж та 212 г; у період лактації – 2,23 кг сухої речовини, 22,1 МДж обмінної енергії та 353 г сирого протеїну.
In the process of research, it was established that when developing standards for feeding Zaanen goats in different physiological periods, it is recommended to use optimal rations, which, calculated per head per day at the beginning of calving, contain 1.84 kg of dry matter, 13.6 MJ of exchangeable energy and 192 g of raw protein; 2.01 kg, 15.0, MJ and 212 g, respectively, during the period of deep calving; during lactation - 2.23 kg of dry matter, 22.1 MJ of exchangeable energy and 353 g of crude protein.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16123
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Zaremskyi_OO_KR_204_2024.pdf703,46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет