|
Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16127
|
Название: | Характеристика господарсько-корисних ознак корів української чорно-рябої молочної породи різних виробничих типів в умовах ПОСП «Перемога» Житомирської області |
Другие названия: | Characteristics of the Gospodar-koris signs of measles of the Ukrainian black-spotted dairy breed of various breeding types in the brains of the Possible Production Association "Peremoga" of the Zhytomyr region |
Авторы: | Суходольський, А. А. Sukhodolsky, A. |
Ключевые слова: | українська чорно-ряба молочна порода Ukrainian black-spotted dairy breed молочна продуктивність milk productivity виробничі типи dairy types |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Суходольський А. А. Характеристика господарсько-корисних ознак корів української чорно-рябої молочної породи різних виробничих типів в умовах ПОСП «Перемога» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та технологія переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Кобернюк В. В. – Житомир, 2024. – 31 с. |
Аннотация: | За результатами досліджень тварини молочного типу відрізняються найвищими показниками надою за 305 днів лактації, жирності молока та кількості молочного жиру, які складають 4285 кг, 4,01% та 166,5 кг відповідно. Натомість корови-первістки молочно-м’ясного типу мають найнижчі показники, які становлять 3117 кг, 3,84% та 129,2 кг відповідно. Для подальшого покращення продуктивних характеристик тварин в господарстві, ми рекомендуємо використовувати тварин молочного типу. The results of monitoring dairy-type products include the most important indicators of milk yield for 305 days of lactation, milk fat content and milk fat content, which amount to 4285 kg, 4.01% and 166.5 kg respectively. The weight of the primary cow of the milk-meat type is the lowest, reaching 3117 kg, 3.84% and 129.2 kg in general. To further improve the productive characteristics of animals in the state, we recommend breeding animals of the dairy type. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16127 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|