DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16127

Название: Характеристика господарсько-корисних ознак корів української чорно-рябої молочної породи різних виробничих типів в умовах ПОСП «Перемога» Житомирської області
Другие названия: Characteristics of the Gospodar-koris signs of measles of the Ukrainian black-spotted dairy breed of various breeding types in the brains of the Possible Production Association "Peremoga" of the Zhytomyr region
Авторы: Суходольський, А. А.
Sukhodolsky, A.
Ключевые слова: українська чорно-ряба молочна порода
Ukrainian black-spotted dairy breed
молочна продуктивність
milk productivity
виробничі типи
dairy types
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Суходольський А. А. Характеристика господарсько-корисних ознак корів української чорно-рябої молочної породи різних виробничих типів в умовах ПОСП «Перемога» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та технологія переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Кобернюк В. В. – Житомир, 2024. – 31 с.
Аннотация: За результатами досліджень тварини молочного типу відрізняються найвищими показниками надою за 305 днів лактації, жирності молока та кількості молочного жиру, які складають 4285 кг, 4,01% та 166,5 кг відповідно. Натомість корови-первістки молочно-м’ясного типу мають найнижчі показники, які становлять 3117 кг, 3,84% та 129,2 кг відповідно. Для подальшого покращення продуктивних характеристик тварин в господарстві, ми рекомендуємо використовувати тварин молочного типу.
The results of monitoring dairy-type products include the most important indicators of milk yield for 305 days of lactation, milk fat content and milk fat content, which amount to 4285 kg, 4.01% and 166.5 kg respectively. The weight of the primary cow of the milk-meat type is the lowest, reaching 3117 kg, 3.84% and 129.2 kg in general. To further improve the productive characteristics of animals in the state, we recommend breeding animals of the dairy type.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16127
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Sukhodolskyi_AA_KR_204_2024.pdf1,04 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет