DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16128

Название: Характеристика господарсько-корисних якостей корів української чорно-рябої молочної породи різних ліній в умовах СТОВ «Тетірське» Житомирської області
Другие названия: Characterization of the economic and useful qualities of Ukrainian black and spotted dairy cows of different lines in the conditions of the "Tetirske" STOV of Zhytomyr region
Авторы: Висоцький, Є. К.
Vysotsky, Ye.
Ключевые слова: українська чорно-ряба молочна порода
Ukrainian black and spotted dairy breed
лінія
line
молочний жир
milk fat
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Висоцький Є. К. Характеристика господарсько-корисних якостей корів української чорно-рябої молочної породи різних ліній в умовах СТОВ «Тетірське» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та технологія переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Кобернюк В. В. – Житомир, 2024. – 32 с.
Аннотация: Результати наших досліджень доводять, що метою підвищення молочної продуктивності стада доцільно використовувати бугаїв-плідників лінії Елевейшена, що мають найбільшу рентабельність тварини цієї лінії. Найкращі показники молочної продуктивності в середньому за три лактації мають корови, які відносяться до лінії Чіфа. Зокрема, середні надої за три лактації становили 3569 кг молока, вміст жиру в молоці – 3,64 %, а кількість молочного жиру в молоці – 129,9 кг.
The results of our research prove that in order to increase the milk productivity of the herd, it is advisable to use breeding bulls of the Eleveyshen line, which have the highest profitability of animals of this line. The best indicators of milk productivity in an average of three lactations have cows belonging to the Chief line. In particular, the average milk yield for three lactations was 3,569 kg of milk, the fat content in milk was 3.64%, and the amount of milk fat in milk was 129.9 kg
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16128
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Vysotskyi_YeK_KR_204_2024.pdf1,06 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет