DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16129

Название: Аналіз технології виробництва яловичини в умовах ПП «Галекс-Агро» Житомирської області
Другие названия: Analysis of beef production technology in the conditions of PE «Galeks-Agro» of Zhytomyr region
Авторы: Маліцька, Т. В.
Malytska, T.
Ключевые слова: органічне виробництво
organic production
технологія
technology
яловичина
beef
бугайці
steers
продуктивні ознаки
productive traits
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Маліцька Т. В. Аналіз технології виробництва яловичини в умовах ПП «Галекс-Агро» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та технологія переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Борщенко В. В. – Житомир, 2024. – 29 с.
Аннотация: При проведенні досліджень за темою кваліфікаційної роботи встановлено, що в умовах даного підприємства технологія виробництва яловичини здійснюється за принципами органічного тваринництва із застосуванням сучасних прогресивних методів, що забезпечує одержання високоякісної органічної яловичини та продуктів її переробки вищого сорту.
When conducting research on the topic of the qualification work, it was established that in the conditions of this enterprise, the technology of beef production is carried out according to the principles of organic animal husbandry with the use of modern progressive methods, which ensures the production of high-quality organic beef and its processing products of the highest grade.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16129
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Malitska_TV_KR_204_2024.pdf1,53 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет