DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16134

Название: Молочна продуктивність та екстер’єрні особливості корів-первісток української чорно-рябої молочної породи різних виробничих типів в умовах ФГ «Губерт» Житомирської області
Другие названия: Milk productivity and external characteristics of first-born cows of the Ukrainian black-spotted dairy breed of different production types in the conditions of FG "HUBERT", Zhytomyr district of Zhytomyr region
Авторы: Степанчук, Ю. Р.
Stepanchuk, Yu.
Ключевые слова: виробничі типи
production types
надій
breeding
індекси тілобудови
structure indices
молочна продуктивність
milk productivity
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Степанчук Ю. Р. Молочна продуктивність та екстер’єрні особливості корів-первісток української чорно-рябої молочної породи різних виробничих типів в умовах ФГ «Губерт» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та технологія переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Борщенко В. В. – Житомир, 2024. – 32 с.
Аннотация: За результатами дослідження, різниця між групами за продуктивними якостями корів різних виробничих типів є суттєвою. Тварини молочного типу мають найкращу молочну продуктивність, з надоєм за 305 днів складаючи 3650 кг молока, 3,79 % жирності молока і 137,9 кг молочного жиру. Для подальшого покращення продуктивних характеристик тварин в господарстві рекомендуємо використовувати тварин молочного типу.
According to the results of the study, the difference between the groups in the productive qualities of cows of different production types is significant. Dairy type animals have the best milk productivity, with a milk yield of 3650 kg of milk in 305 days, 3.79% of milk fat and 137.9 kg of milk fat. To further improve the productive characteristics of animals in the farm, we recommend using dairy-type animals
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16134
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Stepanchuk_YuR_KR_204_2024.pdf1,17 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет