DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16138

Название: Господарсько-корисні показники української чорно-рябої молочної породи різних виробничих типів в умовах ПСП «Кам’янка» Житомирської області
Другие названия: Economic and useful indicators of the Ukrainian black-spotted dairy breed of various production types in the conditions of the "Kamyanka" PSP of the Zhytomyr region
Авторы: Грегуль, В. В
Gregul, V.
Ключевые слова: українська чорно-ряба молочна порода
Ukrainian black and spotted dairy breed
лінія
line
молочний жир
milk fat
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Грегуль В. В. Господарсько-корисні показники української чорно-рябої молочної породи різних виробничих типів в умовах ПСП «Кам’янка» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та технологія переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Кобернюк В. В. – Житомир, 2024. – 30 с.
Аннотация: Результати наших досліджень доводять, тварини молочного типу відзначаються найвищими значеннями надою за 305 днів лактації, жирністю молока та кількістю молочного жиру: відповідно 3324 кг, 3,77% і 125,0 кг. Корови-первістки молочно-м’ясного типу мають менші показники (2543 кг, 3,72% і 94,0 кг), а тварини молочно-м’ясного типу займають проміжне положення. Корови молочного типу в господарстві є прибутковим та рекомендуємо використовувати тварин молочного типу.
The results of our research prove that dairy-type animals have the highest values of milk yield for 305 days of lactation, milk fat content and the amount of milk fat: 3324 kg, 3.77% and 125.0 kg, respectively. First-born cows of the milk-meat type have lower indicators (2543 kg, 3.72% and 94.0 kg), and animals of the milk-meat type occupy an intermediate position. Dairy type cows in the farm are profitable and we recommend using dairy type animals.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16138
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Hrehul_VV_KR_204_2024.pdf888,2 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет