DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16141

Название: Технологічні особливості виробництва молока в умовах ТОВ «Агрокультура Полісся» Житомирської області
Другие названия: Technological features of milk production in the conditions of Agrokultura Polissya LLC, Zhytomyr Region
Авторы: Пічко, Н. А.
Pichko, N.
Ключевые слова: дійні корови
dairy cows
годівля
feeding
утримання
maintenance
молочна продуктивність
milk productivity
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Пічко Н. А. Технологічні особливості виробництва молока в умовах ТОВ «Агрокультура Полісся» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та технологія переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Лавринюк О. О. – Житомир, 2024. – 36 с.
Аннотация: Аналіз проведених досліджень показав, що до основних факторів, які впливають на якість кормів є технології заготівлі, зберігання та підготовки їх до згодовування. Аналіз повноцінності раціонів для корів дає можливість зробити висновок про те, що основними показниками які лімітують їх продуктивність є дефіцит обмінної енергії, протеїну, легкоперетравних вуглеводів, макро – мікроелементів. Рекомендується з метою організації повноцінної годівлі балансувати раціони корів з врахуванням періоду виробничого циклу, продуктивності, живої маси та фактичного вмісту поживних речовин в кормах.
The analysis of the conducted studies showed that the main factors affecting the quality of fodder are the technologies of procurement, storage and preparation for feeding. Analyzing the completeness of rations for cows, we can conclude that the main indicators that limit their productivity are the lack of exchangeable energy, protein, easily digestible carbohydrates, and macro-microelements. It is recommended to balance the rations of cows taking into account the period of the production cycle, productivity, live weight and the actual content of nutrients in the feed in order to organize a complete feeding.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16141
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Pichko_NA_KR_204_2024.pdf1,28 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет