DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16155

Название: Організація технології годівлі свиноматок в умовах ПП «Климчук» Житомирської області
Другие названия: Organization of technology of feeding sows in the conditions of PP "Klymchuk" of Zhytomyr region
Авторы: Стецюк, К. Ю.
Stetsyuk, K.
Ключевые слова: холості
barrows
поросні
piglets
підсисні свиноматки
suckling sows
утримання
maintenance
годівля
feeding
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Стецюк К. Ю. Організація технології годівлі свиноматок в умовах ПП «Климчук» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та технологія переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Мамченко В. Ю. – Житомир, 2024. – 30 с.
Аннотация: ПП «Климчук» при годівлі свиноматок використовують концентратний тип годівлі свиней у зв’язку з тим, що підприємство спеціалізується на вирощуванні пшениці, кукурудзи і сої. Структура раціону для холостих і поросних свиноматок була наступною: концентровані корми – 73-75%; соковиті – 18-20%; трав’яне борошно – 5 %. У останні 30 діб поросності: концентровані корми – 0%, соковиті – 14, грубі корми 6%. Структура для підсисних свиноматок була наступною: концентровані корми – 80%, коренеплоди – 12, сироватка – 8%. В умовах приватного підприємства холостих свиноматок згідно рекомендацій утримують групами (6-8 голів). Утримання – безвигульне.
PP "Klymchuk" uses a concentrated type of pig feed when feeding sows due to the fact that the enterprise specializes in the cultivation of wheat, corn and soybeans. The structure of the ration for single and farrowing sows was as follows: concentrated feed - 73-75%; juicy - 18-20%; grass flour - 5%. In the last 30 days of growth: concentrated fodder - 80%, juicy - 14, coarse fodder - 6%. The structure for suckling sows was as follows: concentrated feed - 80%, root crops - 12%, serum - 8%. In the conditions of a private enterprise, single sows are kept in groups (6-8 heads) according to the recommendations. Retention is unbreakable.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16155
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Stetsyuk_KYu_KR_204_2024.pdf931,93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет